Oud-Shotter Jan van Eyk 100 jaar!

August 24, 2018

 Jan heeft een behoorlijk aantal jaren bij onze Audio-Visuele vereniging zijn diensten, kennis en vaardigheden duidelijk bewezen. Zo heeft hij de AV-serie Nederland, Waterland van prachtig commentaar voorzien. Door zijn kennis was zijn inbreng aanzienlijk. Jan heeft gewerkt als beroepsfotograaf en journalist bij de Spaarnestad in Haarlem. Zo heeft hij heel wat beroemde en minder beroemde gezichten vereeuwigd en velen gekend. Daarnaast bleven schilderen en de natuur zijn passie. Vooral de flora. Zijn oog voor detail kwam in zijn werk goed van pas. Jan is een wandelende encyclopedie. Dankzij zijn kennis van de Nederlands taal had hij een goed oordeel over de verslagen in de Shots. Wij, als Shotters, blijven Jan dankbaar wat hij voor de AV-groep in ‘ons clubke’ betekend heeft. Wij wensen Jan een bijzondere dag, waar hij nog lang op terug zal zien.

Share on Facebook
Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten

February 2, 2020

June 24, 2019

Please reload

Archief