In memoriam John van Eijndhoven

February 11, 2018

 Deze week ontvingen wij het droevige bericht dat ons videolid John van Eindhoven op 7 februari 2018 is overleden. John is in 1998 lid geworden samen met zijn vriend Frank Seegers. Trots op zijn kinderen en kleinkinderen, maar door zijn vele werk kwam hij er niet altijd aan toe om grote producties te maken. Hij was een trouwe bezoeker van Shot met een bepaalde manier van humor. De vereniging kon altijd een beroep op hem doen bij onze tweejaarlijkse foto / videoweekend Fifodia en voor de making-off van een NB80 festival. Hij heeft zich ook ingezet voor het zoeken van een filmlocatie voor de speelfilm Drijfzand. Van de vakanties samen met Nel heeft hij diverse vakantiefilms gemaakt. John was een echte clubman die van de gezelligheid en de collegialiteit hield. Tot eind vorig jaar is hij de clubavonden blijven bezoeken. Samen met zijn vrouw ook een vaste deelnemer aan onze jaarlijkse fietstocht. Wij wensen zijn vrouw Nel en de kinderen veel sterkte toe.

Share on Facebook
Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten

February 2, 2020

June 24, 2019

Please reload

Archief