top of page

Weekendje fotograferen in ZeelandAfgelopen weekend zijn we met een aantal leden van de fotogroep een weekend naar Westkappelle in Zeeland geweest om op het strand te gaan fotograferen. We begonnen op een fantastisch zonnige zaterdag, waarbij we in Westkappelle strand en duinen verkend hebben om mooie fotomomenten te vangen. 's-Avonds hebben we geprobeerd om de zonsondergang vast te leggen, maar net op het moment dat de zon richting de horizon zakte, verdween deze achter de wolken.


Voor de 'die hards' was het de volgende ochtend heel ergvroeg opstaan voor een herkansing, hopende op een prachtige zonsopkomst. Helaas ging die vlieger niet op. De zon was in geen velden of wegen te bekennen, maar desalniettemin toch nog wat plaatjes kunnen schieten nabij de haven van Vlissingen. Daarna hadden we wel een heerlijk ontbijtje verdiend terug in ons hotel.


De rest van een wel heel koude dag, die bewolkt bleef, hebben we de Zeelandbrug bezocht alsook het pittoreske Zierikzee, waar we onze laatste foto's schoten.
36 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page