top of page

Uitslag video wedstrijd 2021 online

Bijgewerkt op: 14 mrt. 2021


Bij de videogroep zijn 45 leden aangesloten die als hobby het opnemen en monteren van films hebben. Gewoonlijk kunnen tweemaal per jaar de films worden bekeken door andere belangstellenden. In verband met de Coronamaatregelen is dit nu niet mogelijk.om avonden te organiseren.Natuurlijk willen we als vereniging ook doorgaan met activiteiten in het jaar dat we 50 jaar bestaan. De films voor de videocompetitie waren al eerder te zien via Vimeo. Tijdens een extra “bijeenkomst” online via Zoom zijn de resultaten bekend gemaakt. Bij deze bijeenkomst online zijn de resultaten bekend gemaakt.


In totaal zijn 9 films door de jury beoordeeld voor wat betreft de informatie en kwaliteit van de films. De leden zijn vrij in het kiezen van een onderwerp voor een film, soms een onderwerp waar iemand persoonlijk bij is betrokken of een onderwerp wat iemand boeit.


In totaal zijn 4 films genomineerd voor een plaats op het filmfestival van de provincie Noord Brabant. De NB80 (overkoepelende provinciale vereniging) organiseert jaarlijks een festival met de beste films uit de provincie. Dit zijn:

Plankenkoorts van Peter van de Berg

Sporen van Tiny Vermeer

Cool van Christ van Liempd

Voor één keer dan nog van Henny van den Burgt.


De prijzen zijn, natuurlijk op gepaste afstand, bij de 3 prijswinnaars persoonlijk thuis overhandigd door Diny Smits coördinator van de video groep.50 jaar vereniging Shot71

In 2021 bestaat de audiovisuele vereniging Shot ’71 50 jaar. Onze vereniging is in die 50 jaar steeds vitaal gebleven in de 3 verschillende groepen die onderdeel vormen van onze vereniging FOTOGROEP, VIDEOGROEP en AUDIOVISUELE GROEP.


Shot ’71 heeft steeds weer een weg gezocht om nieuwe ontwikkelingen aan te bieden aan leden, deze leden vinden dat interessant genoeg om ook lid te blijven. Ook nieuw leden weten regelmatig de weg te vinden naar één van de 3 shot activiteiten.

Voor deze bijzondere gebeurtenis en ook om alle leden van de Videogroep een attentie te geven is op de dag van de uitslag van de clubwedstijd een attentie gezonden in de vorm van een lekkernij met de boodschap ‘HET VOORJAAR BRENGT WEER ZON EN HOOP VOOR DE TOEKOMST”226 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page