top of page

UITNODIGING SHOT’71 filmmiddag 21 januari 2022 vanaf 13.30 uurShot'71 bestond in 2021 al 50jaar en zouden we het jaar beginnen met de CLUBWEDSTRIJD. Maar we hebben moeten wachten tot 2023 om deze belangrijke CLUBWEDSTRIJD live te mogen organiseren. Binnenkort is het dan zover. Op 21 JANUARI 2023 wordt deze in DE MOERKOAL te Middelrode gehouden.

Hier worden 9 ingezonden films getoond van de leden van de videogroep. Uiteenlopende thema’s waaronder een videoclip van een dameskoor, informatieve film over het verzorgen van paarden, een documentaire over het AA-dal met prachtige en unieke natuuropnames, en we volgen toeristen op de Nederlandse Wadden. Heeft u ook zin in een gezellige filmmiddag en wilt u ook uw stem uitbrengen voor de film die de publieksprijs in ontvangst mag nemen. Kom dan ook op zaterdag 21 januari naar: De Moerkoal in Middelrode TOEGANG GRATIS

Aanvang 13:30 uur prijsuitreiking 16:30 uur.

SHOT’71 is een groeiende vereniging met leden tot ver buiten de regio.

Er zijn meerdere disciplines zoals AV, foto- en videogroep. Alle zijn druk doende geweest om samen met leden en plaatselijke groepen diverse activiteiten te organiseren. Daaronder zijn er in de filmgroep verschillende wedstrijden per jaar. Zo is er een wedstrijd voor portretfilms een vakantie- en clubwedstrijd en een locatiefilm waar een dans- en percussiegroep wordt gefilmd. Shot ’71 probeert, kijkend naar de toekomst, met technische avonden en het uitnodigen van gastsprekers een steeds beter niveau neer te zetten. Ze proberen de foto- en videogroep dicht naar elkaar te brengen waardoor de kennis binnen de groepen optimaal wordt benut.

Heb je zin om je aan te sluiten bij een van de groepen laat je dan na afloop informeren. Of ga naar onze website voor meer info. Tot ziens in De Moerkoal in Middelrode.

Wie gaat er met de publieksprijs aan de haal?

99 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page