top of page

Slotavond seizoen '21-'22

Bijgewerkt op: 20 sep. 2022

De gezamenlijke slot avond is altijd de afsluiting van het seizoen, welke ook weer getekend was door de corona.

Maar vanaf maart hebben gelukkig gewoon weer de clubavonden kunnen houden.

In het Kolleke kwamen eerst de groepen aan de beurt met hun producties. Rita Dekkers had een aantal foto’s ingeleverd bij Pieter , welke er een mooie compilatie van had gemaakt. We zagen prachtige foto’s voor bij komen , welke in het afgelopen seizoen waren gemaakt.

Hierna werden er enkele av series vertoond van de AV groep , uitgezocht door Jan Jansen. Deze zijn altijd kort maar krachtig en mooi om te zien.

Als laatste draaide videogroep de gouden en 1e prijs winnaar van de vakantie wedstrijd van de videogroep,

Een prachtige natuurfilm over het Yellowstone park , en de winnaar van de portretfilmwedstrijd “Peer” een film over de visuele handicap van ons video lid Peter Hendriks.

Hierna werd de Fotograaf van het jaar uitgereikt door Jan Jansen, dit keer een AV lid, Rob Braat . Dit voor zijn mooie series welke hij maakt en ook als mede inspirator voor de AV groep.

Diny Smits reikte de filmer van het jaar uit, helaas niet aanwezig, deze keer was het de beurt aan Henny van der Burgt. Hij is altijd achter de schermen bezig voor de Video groep en is hier altijd heel bescheiden mee. Dus hiermee wil de programma commissie Henny eens een keer in het zonnetje zetten. Bij de eerst komende video club avond krijgt Henny de prijs overhandigd.

Hiermee was het officiële gedeelte ten einde en konden we in de foyer van een drankje en hapje genieten.

Tineke Neefs


57 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page