top of page

Shotters succesvol op video Podiumfestival 2022Onder auspiciën van NB ’80 heeft videogroep “Etten Leur” zaterdag 15 oktober, het podiumfestival 2022 georganiseerd. Hieraan deden drie films van Shot ’71 mee. Bert Goldsmid en Paul van den Heuvel met “Esha Ness”, Tineke Neefs met “Koning winter verrast Oeteldonk” en Peter Hendriks en Herman Peeren met “Peer”.

Het was een proef om dit op een middag te organiseren in de hoop dat het bezoek iets groter zou zijn. Maar mede doordat er een groot aantal afzeggingen waren ivm Corona was de opkomst niet overweldigend. Maar dat mocht de sfeer niet drukken in deze prachtige locatie “De Linde” waar een kop koffie nog 1,25 koste. Altijd leuk om weer wat collega filmers van andere clubs te ontmoeten en er een gesprekje mee te hebben en………hun films te zien. Shot was goed vertegenwoordigd.

Er waren 15 film ingezonden met uiteenlopende onderwerpen en kwaliteiten van 3 tot 15 min. Na iedere film werd het jury rapport voorgelezen. Het podiumfestival is een festival voor filmers die graag hun film aan het publiek willen laten zien. In het kader van onze portret film hadden Peter en Herman een film gemaakt onder de titel “Peer”. Een geweldige vondst omdat de hoofdrol speler Peter was. Met deze film deden ze aan dit festival mee. Er was geen rangorde van prijzen zoals 1, 2 of 3.

Wel waren er drie prijzen te weten; beste geluidsmix, cameravoering en Scenario/Verhaallijn.

De prijs van de beste Scenario/Verhaallijn ging naar onze filmers Peter en Herman (op de foto midden en rechts) met hun film “Peer”, en terecht Gefeliciteerd. Shot is er trots op.


64 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page