top of page

Shot'71: één van de 25 "gezichten van Berlicum"

Bijgewerkt op: 3 dec. 2022
In 2021 bestond Sint Michielsgestel 25 jaar in de nieuwe samenstelling met de dorpen Berlicum, Middelrode, Den Dungen, Gemonde en St. Michielgestel. Door de gemeente is een boek uitgeven over 25 verenigingen in gemeente. Shot’71 is één van de verenigingen.

Vrijdag 18 november ontving het SHOT-bestuur met nog een aantal leden de burgemeester op de SHOT-"home locatie" het dorpshuis "de Moerkoal" in Middelrode.

Bij de aanbieding van het boek zei de burgemeester, dat dit boek een “verzamel-item” kan gaan worden, want het zal niet worden verkocht via de boekhandel. Het boek werd overhandigd aan Maria Frunt, het SHOT-lid wat al vanaf de oprichting lid is van SHOT’71.


De burgemeester benadrukte dat de mensen de verbindende schakel zijn in de gemeenschap. Diverse verengingen vervullen daarbij een bloemrijke rol. Shot’71 is een van de belangrijke verenigen daarbij. Veel leden maken films en video’s ook bedoeld voor anderen. Steeds meer vinden films hun weg naar een heemkundige kring of naar een andere bijeenkomst. Natuurlijk kunnen de leden een keuze maken of en waar zijn een video laten zien.

Als afsluiting de video over de afgelopen jaren SHOT’71-EXPO en voorheen Fifodia De diverse burgemeesters uit de laatste 2x25 SHOT-jaren te zien, die bij deze openingen van de tentoonstellingen aanwezig waren; zo ook dus onze huidige Burgemeester Han Looijen, die aanwezig was bij het 50-jarig lustrum feest van SHOT en daarmede de traditie van zijn voorgangers mooi voortzet om aanwezig te zijn bij de SHOT tentoonstellingen/ jubilea.


62 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page