top of page

Seizoens afsluiting 2022-2023

De seizoens afsluiting was een gezellige avond en werd ingeleid door Christ van Liempd, die het afgelopen seizoen kort en bondig samenvatte, vervolgens kwamen de 3 afdelingen aan het woord om hun seizoen te presenteren.


Als eerste de foto groep die van hun 135 foto's een AV voorstelling hadden gemaakt, door Joke van Hamond. Het was een mooie presentie met muziek en een goede samenvatting van het jaar.


Als tweede, de AV groep, die een 3-tal AV reportages lieten zien, ingeleid door Jan Jansen. De presentaties waren leuk om naar te kijken en voorzien van passende muziek.


Als derde, de film groep die een 3-tal korte filmpjes lieten zien over kleine musea in de regio. Ingeleid door Christ van Liempt met aanvulling van Diny Smits.


Ook werd er bekend gemaakt wie de fotograaf van het jaar is, Ton de Werdt, voor zijn penningmeesterschap en het organiseren van fototrips.

Als filmer van het jaar is Kees van Meurs gehuldigd, voor zijn totale oeuvre aan films en het regelen van de expositie borden en de opslag.

Als laatste werd Diny nog bedankt als aftredend coördinator van de film groep, ze kreeg een mooie bos bloemen.


Daarna gezellig na kletsen en borrelen in de foyer, onder genot van een frituur garnituur. Het was er lang erg gezellig.


68 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page