top of page

Nieuwe voorzitter Shot’71

Sinds de Algemene Ledenvergadering is Henk Baarens de nieuwe voorzitter va Shot’71.

Hij volgt Pieter van Hout op de 6 jaar voorzitter was. Voor Henk is het belangrijk de goede sfeer te behouden en zich in te zetten voor een club waar mensen met plezier naar toe gaan. om te leren over filmen en fotografie maar ook om elkaar te ontmoeten.

Videogroep, Fotgroep en AV groep hebben ieder hun eigen avonden. Leden kunnen deelnemen aan één of meer groepen. Per jaar zijn er in totaal 40 avonden.

Belangrijk is dat mensen het de moeite waard vinden om een activiteit te bezoeken, daarom de uitdaging om goed naar leden te luisteren wat hun ideeën zijn over een invulling van de avond. Over het algemeen is dit een afwisseling van vormgeving: de compositie en het thema, soort foto of video en de techniek die wordt gebruikt.

Ieder lid heeft te maken met basisvaardigheden voor het bedienen van de camera. De computer is vervolgens het hulpmiddel om wel of niet te bewerken. Sommigen verdiepen zich uitgebreid en andere leden weer wat minder. Als leden blijven welkom, het resultaten kun je op verschillende manieren bereiken.

Commutatie is belangrijk voor Henk, voldoen informatie over onze activiteiten naar leden en andere belangstellenden: Website, nieuwbrief, facebook en mail maat ook elkaar ontmoeten blijft belangrijk

Op de foto de voorzittershamer wordt overhandigd aan Henk Baarens door Pieter van Hout (voorheen 6 jaar voorzitter).66 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page