top of page

Hans Peltzer 25 jaar lid van Shot'71
In november is aandacht besteed aan het 25 jarig jubileum va Hans Peltzer. Hans is lid

geworden op initiatief van Harry Zwanenberg, de twee kenden elkaar als kapper in Den

Bosch. Hans heeft zich van begin af aan thuis gevoeld bij Shot’71, Hij vindt de collegialiteit erg positief, je kunt bij vragen over een film en de montage altijd terugvallen op één van de andere clubleden. De adviezen van het inmiddels overleden clublid Rob van Dijk heeft hij goed kunnen gebruiken.

Natuurlijk vragen we hem ook op welke films hij trots is, zelf noemt hij de film “wandelen in Corsica ” en de film “Wonderlijke klim en visioen van een genie ”een film opgenomen in het Jeroen Boschjaar maar wat later uitgebracht door Hans, goud binnen de eigen club Shor’71 en zilver op een provinciale wedstrijd. Een resultaat waar Hans terecht tevreden mee is.

Hans geniet ook van het met anderen projecten doen, soms in een klein groepje maar ook in een wat grote groep zoals een speelfilm en natuurlijk zijn eigen familiefilms.

Hans is een filmer die diverse onderwerpen opneemt en bewerkt, dat kan een onderwerp zijn met veel natuur in beeld maar ook cultuur kan hij goed in beeld brengen met name als het gaat over zijn woonplaats en volgens Hans de beste stad van Nederland: ‘s-Hertogenbosch.


53 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page