top of page

Shot'71 feestmiddag op 19 september 2021Het weer op 19 september was goed, gezellig konden we op het Moerkoal terras zitten.

Deze middag was georganiseerd voor alle leden en partners, iedereen was uitgenodigd. Veel leden waren aanwezig, sommige al meer dan 40 jaar lid maar ook leden die nog geen jaar lid zijn hebben genoten.

Speciale aandacht voor de jubilarissen: Jan Hendriks 25 jaar lid. Maar ook voor de leden die al 50 jaar lid zijn was er een speciale ceremonie in het portaal van de kerk.

Maria Frunt en Jan de Feber werden uitvoering toegesproken door twee ‘gelegenheidsbroeders’. ‘Broeder Petrus en broeder Catharina’

Shot is een vereniging die met de tijd mee gaat, moderne technieken worden gebruikt om foto’s en video’s te maken en daarnaast te bewerken daarnaast is het elkaar ontmoeten en gezelligheid een belangrijk onderdeel van onze vereniging waarbij leden zich thuis voelen.

De gezelligheid van De Moerkoal en het goede diner van De Driezeeg was een goede combinatie op deze middag.

Op 11 september is het speciale Shot'71 magazine uitgereikt, op 19 september de speciale uitgave van de heemkundige kring De Plaets uit Berlicum, beide uitgaven ivm 50 jarig bestaan van onze vereniging.

De groepsfoto is gemaakt op 19 september jl .

Beide magazines zijn nog beschikbaar voor leden die dit nog niet hebben ontvangen. Als u de magazines wilt ontvangen stuur dan even een mailtje naar infoshot71@gmail.com.


Klik hier voor meer foto's.


Met vriendelijke groet

Henk Baarens

122 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page