top of page

Fotogroep bezoekt Heusden


Naast de Shot fotoavonden bezoeken we met de leden ook regelmatig een stad, dorp of bezienswaardigheid. We zijn daar om rond te kijken op zoek naar een leuk of interessant moment om foto’s te nemen.

In oktober gingen we een zaterdag naar Heusden. Heusden is een uniek plaatsje aan de maas, de tijd heeft hier stil gestaan. Nauwe straatjes en oude gebouwen in de binnenstad, het haventje ligt er in deze tijd wat stil bij. Zomers is het een drukte van belang.

Nu was het rustig, dat heeft zeker charme, we kunnen nu eens binnen lopen in een winkel om rond te neuzen en bijzonder producten te zoeken. Een hoedenwinkel of bijzondere kinderkleding zijn interessant.

We kregen van Anita en Jose opdrachten via whats app. De resultaten werden in een volgende fotoavond getoond en ieder herkent wel iets wat ze wel gezien hebben maar toch niet vast gelegd.

Natuurlijk ook een gezellige lunch samen, ieder heeft wel iets gezien wat andere gemist hebben of nog niet aan toe gekomen zijn. Daarna gaan we nog even verder maar door het regenachtige weer gaan de plannen om en we besluiten te stoppen.

Uit eindelijk een geslaagde dag met leuke resultaten.
68 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page