top of page

Eerste en laatste video avond van het seizoenOp 8 juni, was de eerste videoavond na een lange corona tijd. Deze avond was tevens ook de laatste avond van het seizoen. Het was mooi weer,

dus we zaten met een groot aantal leden en aanhang op het terras. De geluids installatie was ook naar buiten gebracht zodat de prijzen van de vakantie wedstrijd konden worden uitgereikt.

Na de koffie heette Diny Smits iedereen welkom en gaf hierna Tiny Vermeer het woord. Deze las het jury rapporten voor van de films en Diny reikte hierna de prijzen uit.

De volgende prijzen werden uitgereikt aan :

Categorie B Filmers

Leo van de Veerdonk Madeira mei 2017 Brons

San Witjens Tenerife Brons

Adri Timmermans Namibië Brons

Loek van den Heuvel A walk on Jock’s Rock Zilver + Nom BFM

Herman van Peeren Nepal Goud 1e pr B Filmers Nom BFM en prom A

Categorie A Flimers :

Harry Zwanenberg Nijl Cruise Brons

Joop Verburg Rondje Nederland 1 Zilver

Joop Verburg Rondje Nederalnd 2 Zilver

Henny v/d Burgt Kampina Wandeling Zilver

Henk Baarens Waterwegen Zilver, Nom BFM

Bert Goldsmit Corona Vakantie Zilver , Nom BFM

Ton Lunenburg Met de Camper naar Noorwegen Goud 1e prijs A Fimers Nom BFMNa deze prijsuitreiking nam Diny Smits het woord, om de trofee van de Filmer van het jaar uit te reiken, maar daar stak Tineke Neefs een stokje voor.

De programma commissie had nl achter de rug van Diny om een andere gekozen, nl Diny zelf.

Dus richtte Tineke het woord aan Diny, deze was totaal overrompeld, maar de prijs was dik verdiend, voor al het werk dat zij voor Shot sinds ze lid werd in 2000 voor Shot ’71 heeft gedaan. En als Coördinator het afgelopen Corona seizoen heel veel geregeld heeft voor de Video groep.

Hierna was het nog heel gezellig op het terras tot 22.00 uur want toen werd de bar gesloten en gingen we weer huiswaarts . En hopelijk zien we mekaar op de eerste clubavond van het nieuwe seizoen, deze is op 24 augustus.

Tineke Neefs


105 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page