Shot’71 start weer na de zomer!

Bijgewerkt: jun 19


Shot’71 start weer na de zomer!

Vanaf maart 2020 hebben ook onze activiteiten stil gelegen. Alle activiteiten zijn niet meer doorgegaan en de verenigingsavonden gestopt. Jammer maar begrijpelijk om het Coronavirus in te dammen. Natuurlijk hebben wij de verengingsavonden gemist, het elkaar ontmoeten en ervaringen uitwisselen en in de pauze of na afloop bijpraten met elkaar in de gezellige Moerkoal in Berlicum. De foto excursies gepland naar de bollenvelden en de open videoavond vol vakantiefilms zijn niet door gegaan.

Inmiddels is het virus gelukkig steeds beter onder controle maar nog niet uit Nederland vertrokken, we blijven voorzichtig en houden ons aan de voorschriften van het RIVM. Vanaf juli zijn bijeenkomsten wee mogelijk, ook de verenigingsavonden. Na de zomer van 2020 starten onze gebruikelijk verenigingsavonden weer, we verheugen ons hier nu al op. We blijven ook deze zomer bezig met onder hobby, foto’s maken en video’s opnames over diverse onderwerpen. Belangstelling om eens kennis te maken? Dat kan, bel de coördinator van de betreffende groep en maak een afspraak om langs te komen.

Fijne Zomerperiode


47 keer bekeken1 reactie