top of page

Carel Assman presenteert nog één maal een selectie uit zijn AV-werk


De laatste AV-bijeenkomst op 17 december 2020 is het een bijzondere bijeenkomst geweest. We namen afscheid van Carel Assman. Op deze laatste AV-bijeenkomst in 2020 opende Jan Janssen met de introductie van een van onze oudste leden. Carel heeft de afgelopen periode vaak vanwege zijn gezondheid verstek moeten laten gaan. Dus besloot hij ermee te stoppen. Carel nam op deze avond samen met zijn vrouw Elly na bijna 35 jaar lidmaatschap nog eens officieel afscheid van SHOT’71.

Volgens de annalen was Carel van januari 1985 tot oktober 2019 lid. In deze periode is hij bestuurslid september 1996 t/m november 2008 geweest. Ook heeft hij een lange periode als AV-coördinator de AV-avonden verzorgd en georganiseerd. En zoals wij Carel nog goed kennen, hij deed dit op zijn eigen, luchtige en typerende manier. Carel staat geboekt als iemand die series maakt met een verborgen boodschap. Na het tonen van een 6-tal van Carels AV-series met daarbij zijn docerende toelichtingen wenste Jan Janssen Carel en Elly nog samen veel gelukkige jaren toe. Symbolisch gaf Jan aan Carel een mooie plant om samen in hun tuin te gaan plaatsen. Want het tuinieren is nog steeds een van hun gezamenlijke hobby’s.39 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page