top of page

Clubwedstrijd 2019 - Video


Op zaterdagmiddag was de muziekzaal van Den Durpsherd overvol met bezoekers voor diverse clubfilms van leden van Shot'71. De bezoekers konden genieten van een gevarieerd programma. Persoonlijke ervaringen van leden maar ook aantrekkelijke documentaires over verschillende onderwerpen. De belangstelling was uitstekend. In een eerder geplaatst bericht was te zien dat we dit jaar 17 deelnemende films hadden. Een top prestatie en veel werk voor de drie jury-leden die dit hebben beoordeeld. Één daarvan, Wim Veld, was aanwezig en las na iedere film een juryrapport voor. We prijzen ons gelukkig met zo’n grote deelname maar ook dat we ZEVEN nominaties hebben gekregen voor de komende BFM. Een wedstrijd op regionaal niveau. En als we daar de nominaties van onze vakantiewedstrijd (2018) bij optellen zouden we met 12 films mogen deelnemen. We zullen zien wie hier op 14 april van ons aan gaat meedoen.

In de “B” klasse waren de gebroeders Guikers de winnaars met de film “In gesprek met….”. Daarvoor ontvingen ze de onderscheiding ZILVER

In de “A” klasse was de winnaar Eric Tibosch met zijn film “Tolad”.

De publieksprijs ging naar Peter van den Berg met de film “TEDx dansfilm”

In alle opzichten een geslaagde middag. Alle genomineerde BFM filmers werden onderscheiden met goud.:

Henny van der Burgt

Jan Hendriks

Harry Zwanenberg

Ton Lunenburg

Tiny Vermeer

Hans Peltzer

Peter van den Berg

Eric Tibosch74 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page