top of page

Joop Neefs - 40 jaar lid


Op de clubavond van 29 januari jongstleden werd Joop Neefs door de voorzitter, Pieter van Hout, gehuldigd met zijn 40 jarig lidmaatschap. Joop is een lid met een Shot hart. Hij heeft altijd klaar gestaan om met alles te helpen, ook zijn mede Shot leden die aan de bel trokken wist hij te helpen. Eind jaren '70 lid geworden, dat wil zeggen dat hij het S8 gebeuren nog heeft mee gemaakt. Hij is zes jaar secretaris geweest en heeft bijna 30 jaar de video groep geleid en zat toen ook in de programmacommissie. Eind jaren '70, begin '80 zat hij in de groep die film cursussen is gaan geven. Hij is voorzitter geweest van NB ’80 en heeft daar diverse cursussen gevolgd. Nu is hij jurylid van NB ’80.

In de tijd dat er nog een papieren clubblad werd uitgegeven was hij een redacteur die persoonlijke verhalen in beeld bracht. Vele stukken heeft hij geschreven in onze “Shots”. Samen met zijn vrouw Annemie heeft hij vele verre vakantiereizen gemaakt waar natuurlijk prachtige films uit voortkwamen. Zo rond de 50 films heeft hij op wedstrijden laten zien. En altijd neemt hij met zijn vrouw Annemie deel aan onze jaarlijkse fietstocht. De teller staat bijna op 25!

Gefeliciteerd Joop.85 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page