top of page

Filmwedstrijd 2019


Op zaterdag 26 januari 2019 worden door leden van de videogroep Shot’71 video’s gepresenteerd in Berlicum. In totaal 16 verschillende films over diverse onderwerpen. Korte documentaires laten u de wonderlijke klim van de Sint Jan ervaren, het Jeroen Boschjaar, Fort Brederode in Den Dungen, groene Oase of een Duitse markt zien. Persoonlijke ervaringen in Tandemsprong of een ervaring tijdens de Watersnood in 1953. Levensverhalen zijn vastgelegd over Frans Kops en Manon Couprie. Daarna nog veel andere aantrekkelijke films: o.a. dans en bedevaart. Door verschillende interesses van de leden zijn de onderwerpen van de films steeds erg verschillend.

Bij Shot’71 zijn mensen actief bezig met hun hobby. De uitdaging is om met mooie video-opnames, een goede montage met muziek of een commentaarstem een documentaire te maken die aanspreekt. Dat is veel oefenen voor deze hobby. Diverse films van Shot’71 behalen prijzen in Nederland. De middag is de moeite waard om te komen kijken. Er is een jury aanwezig die een reactie geeft op de films en tips hoe het beter kan. Uiteindelijk is er een beste film van de middag.

26 januari 2019 om 13.30 uur Den Durpsherd, Kerkwijk 61 5258KB Berlicum

Klik hier voor een de trailer


136 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page