top of page

EXPO 2018 - Fotogroep


Op zaterdag 3 en zondag 4 november hebben we weer een succesvolle EXPO 2018 achter de rug. Voorbereidingen waren al geruime tijd in volle gang maar op vrijdag 2 november konden we dan toch eindelijk beginnen met de opbouw in De Moerkoal. Leden van alle drie de groepen Foto, Video en AV hielpen elkaar dan ook met de opbouw van de eigen tentoonstellingen. Op beide dagen was er volop publiek, aan belangstelling geen gebrek. Zelfs de burgemeester kwam een kijkje nemen. Wij willen iedereen hartelijk danken voor de medewerking maar vooral het publiek voor alle belangstelling.

Het publiek heeft haar mening niet onder stoelen of banken gestoken en kon deze delen door mee te doen als publieksjury. Unaniem werd de foto aan de Opaalkust in Frankrijk van Marianne van Duijnhoven gekozen tot winnaar. 2e prijs was voor Joke van Hamond met haar kunstzinnige creatie en mooi thema van rouw. De sportfoto van Ton de Werdt kreeg de 3e prijs. Kortom een zeer geslaagde EXPO!


74 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page