top of page

Den Bosch onder Stoom 2018!


Vroeg in de morgen, terwijl de mist nog als een prachtige deken over vele weilanden hing, stonden leden van Shot ’71 al langs de spoorlijn om de eerste opnames te maken van de stoomtrein die richting ‘s-Hertogenbosch reed. Deze trein zou een groot aantal keren van ’s-Hertogenbosch naar Eindhoven gaan rijden. Shot ’71 had hiervan een club project gemaakt.

Deelnemers aan dit filmproject werden verdeeld. Enkelen gingen in de trein mee en anderen namen een positie in langs het traject. Iedereen krijgt al het opgenomen filmmateriaal om naar eigen inzicht hiervan een filmpje te maken van maximaal 9 min. Aan het einde van het seizoen worden deze producties dan op een bepaalde clubavond vertoond.

Opvallend waren de vele jonge kinderen op de perrons die waarschijnlijk voor de eerste keer in hun jonge leven een stoomlocomotief zagen. Al met al een bijzonder geslaagd project.


61 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page