top of page

Bondsfotowedstrijd 2018


Shot ' 71 Fotogroep 18e plaats

Vandaag werd in een bomvolle Hanzehof in Zutphen de uitslag bekend gemaakt van de Bondsfotowedstrijd 2018. De foto's van de vier topclubs werden besproken door de juryleden, evenals de zilveren stickers en de bronzen stickers met 24 punten. Een grote hoeveelheid bronzen stickers met 23 punten kwam in een diavoorstelling met muziek voorbij. Er is geen gouden sticker behaald in deze BFW 2018, maar wel een zilveren sticker met 26 punten door Mariette Aernoudts. Zij is daarmee de winnaar van deze wedstrijd. De eerste plaatsen werden beloond met een bokaal.

Vanuit de fotogroep woonden een aantal leden van de Fotogroep, waaronder Rita Dekkers en Jose van Grinsven, de presentatie namens de groep bij. We waren allemaal zeer benieuwd naar de uitslag van de wedstrijd van dit jaar en tot onze grote verassing werden we vanmiddag geïnformeerd dat we de 18e plaats hebben behaald uit een totaal van 170 clubs die hebben deelgenomen. We zijn daarom namelijk ook zeer trots en weer een mooie verbetering ten opzichte van vorig jaar.

Bovendien behaalde Rita Dekkers met de foto hierboven ook nog eens een bronzen sticker met 24 punten. Benieuwd naar alle foto's? Deze kun je vinden op de website onder het kopje wedstrijden van de Fotogroep.


46 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page