top of page

Fotograficabeurs 11


https://www.vvvhilversum.nl/nl/activiteitenkaart/detail/fotografica-beurs-in-hilversum

Deze fotografica beurs wordt twee keer per jaar gehouden in Hilversum, te weten in maart en november. Vorig jaar ben ik met Christ van Liempt en Peter van de Berg daar eens wezen kijken. Ik was benieuwd of zoiets inpasbaar zou kunnen zijn voor onze Expo ’71 dagen. Ik was verbaasd over de omvang (zie foto). Veel oude spullen met name veel lenzen, analoge toestellen, maar ook redelijk nieuw spul. Veel handelaren uit Duitsland waren er. Heb je je zolder opgeruimd en wat te verkopen: Via de website (www.vvvhilversum.nl/nl/activiteitenkaart/detail/fotografica-beurs-in-hilversum) kun je je aanmelden om een tafeltje te bestellen. En voor 11 maart kunnen we onderling eens informeren wie er wil gaan. Misschien kunnen we weer met een SHOT-groepje daar een kijkje gaan nemen. Bij mij staat de datum al in mijn agenda! Wie volgt?


18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page