top of page

Club Wedstrijd 2018 - Video - 27 januari Films van Shot71 leden o.a. Boer Peer, Perdjes van Stadhuis


Aanstaande zaterdag 27 januari 2018 worden door leden van de videogroep Shot ’71 video’s gepresenteerd in Berlicum. In totaal zullen 16 verschillende films over diverse onderwerpen worden getoond: Natuur in Canada, Achtergronden bij het maken van Regiofilms, Boer Peer en De Perdjes van Stadhuis ‘s-Hertogenbosch zijn aantrekkelijke films gemaakt door bekende filmmakers uit de regio zoals Kees van Meurs, Christ van Liempd, Ton Lunenburg en Harry Zwanenberg. Daarna nog veel andere aantrekkelijk films. Door verschillende interesses van de leden zijn de onderwerpen van de films steeds erg verschillend.

Bij Shot ’71 zijn mensen actief bezig met hun hobby. De uitdaging is om met mooie video-opnames een goede montage met muziek of een commentaarstem een documentaire te maken die aanspreekt. Dat is veel oefenen voor deze hobby. Diverse films van Shot ’71 behalen prijzen in Nederland. De middag is de moeite waard om te komen kijken. Er is een jury aanwezig die een reactie geeft op de films en tips hoe het beter kan. Uiteindelijk is er een beste film van de middag.

27 januari 2018 om 13.30 uur in Den Durpsherd, Kerkwijk 61 5258 KB Berlicum. TOEGANG is GRATIS! Shot verwelkomt u graag.


52 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page