EXPO-SHOT’71 succesvolle expositie

Op 4 en 5 november 2023 was de SHOT71-EXPO in De Moerkoal in Middelrode.
Zowel foto’s als films waren er volop te zien.
Een succesvolle EXPO met een rustige zaterdag en een drukke zondag twee dagen met veel belangstellenden en oud leden van Shot’71. Steeds opnieuw blijkt dat bezoekers het prettig vinden de foto’s in een groter formaat te zien en ook met de maker te spreken.
oewel natuurlijk iedereen een foto kan nemen met een smartphone blijft er een grote groep belangstellenden die meer wil met de beelden. Veel smartphone foto’s worden nooit meer bekeken. Door de foto zelf te bewerken of door te kiezen voor een goede belichting spreekt de foto  veel meer.
Op deze dagen was het mogelijk een profielfoto voor eigen gebruik te laten maken, vele bezoekers maakten hier gebruik van en hebben de profielfoto thuis ontvangen per mail.
Er waren foto’s te koop van leden die overtollig zijn een leuke actie die enthousiast werd ontvangen.
De filmzaal was goed gevuld, een groep filmmakers van Shot is met enthousiasme met deze hobby bezig. Het maken van mooiere familiefilms of korte documentaires.
Een interessante hobby: creatief bezig zijn en je verder ontwikkelen in vormgeving. Een bezoekje aan een clubavond kan altijd.
Het was een geslaagd weekend voor bezoekers en leden van Shot.

Projectieteam films

Foto’s in De Moerkoal